Musici

Workshop en masterclass tijdens Uitgast

Op zondag draait het niet alleen maar om optredens van bijzondere artiesten. Je kan namelijk ook een masterclass bijwonen waar het nieuwe saxofoon kwartet MICA de kneepjes van het vak geleerd krijgt. Muziek maken? Dat kan op zondag tijdens de percussieworkshop voor kinderen. Deze wordt gegeven door Roël Calister.

MICA saxophone quartet

Uitgast Orkest

Musici uit vele verschillende ensembles komen samen om het eerste Uitgast Orkest te vormen. Zij voeren een waanzinnige uitvoering op van Darius Milhaud’s ‘Creation du Monde’ onder leiding van dirigent Frank Bollebakker.

Uitgast orkest

Uitgast Kwintet

Het Uitgast Kwintet bestaat uit Emma Roijackers, Liselot Blomaard, Kalle de Bie, Rebecca Fransen en Koenraad Spijker. Ze kennen elkaar sinds de beginjaren van hun studies aan het Conservatorium van Amsterdam en zullen op Uitgast na enkele jaren een comeback maken!

blank

Tinkling trio

Het TinKling Trio is op 4 september op Uitgast 2022 te horen met ‘Revolte’. Dit programma is geïnspireerd door de uitvindersgeest rondom anders denkenden en pioniers die het lef hadden om onbekende wegen in te slaan, soms zelfs met gevaar voor eigen leven.

blank
Scroll naar boven