Over uitgast​

Over uitgast​

We kijken ernaar uit jullie in september 2023 te ontmoeten in het Natuurpark.

Jaarlijks bezoeken gemiddeld 3 à 4.000 Flevolandse muziek- en natuurliefhebbers het festival. In 2023 zal het thema ‘De Samenklank van Cultuur en Natuur’ zijn in Het Nieuwe Land van Flevoland.

Stichting Uitgast heeft als doel de jaarlijkse organisatie van een cultuurevenement in Natuurpark Lelystad. Met het accent op de uitvoering van klassieke muziek, al dan niet in combinatie met andere instrumenten, vocalisten en/of andere kunstdisciplines.

Sinds haar oprichting heeft stichting Uitgast jaarlijks – op een enkele uitzondering na – een tweedaags klassiek muziekfestival georganiseerd dat al jaren zeer succesvol is.

Gratis toegankelijk voor het publiek. Waarbij de ruimtelijke mogelijkheden en de beleving van het Natuurpark Lelystad zo goed mogelijk worden benut.

Jaarlijks bezoeken gemiddeld 3 à 4.000 Flevolandse muziek- en natuurliefhebbers het festival. De uitvoering ‘Feniks – Ode aan cultuur en natuur’ van Uitgast 2022 markeert dan ook na twee eerdere digitale edities weer een live festival volgens een ruim 20-jarige traditie in Het Nieuwe Land van Flevoland.

Bestuur St. Uitgast

Beloningsbeleid

Het bestuur werkt volledig onbezoldigd.

Missie

Jaarlijkse organisatie cultuurevenement in Natuurpark Lelystad. Met accent op uitvoering van klassieke muziek! Combinaties met andere instrumenten, vocalisten en andere kunstdisciplines

Visie

Gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Promotie klassieke muziek in de ruimste zin van het woord. De ruimtelijke mogelijkheden en de beleving van het Natuurpark Lelystad zo goed mogelijk benutten.

waarden

  • Gratis klassiek muziekfestival
  • Voor elk wat wils
  • Voor muziekliefhebbers
  • Voor natuurliefhebbers
  • Voor ontmoetingen in de natuur
Scroll naar boven