bezoekersplezier uitgast2019

UITGAST 2019

Muziekfestival in 2019 verder op ingeslagen weg

Muziekfestival 2019 gaat verder op de ingeslagen inhoudelijke weg: meer klassiek van hoog niveau met de nodige variëteit. In totaal worden circa 14 koren, solisten, ensembles en orkesten gecontracteerd, waarvan het merendeel een tweetal optredens zal verzorgen. Een efficiënte en effectieve samenwerking met Het Flevo-landschap wordt van groot belang geacht, teneinde de voorgestane gecombineerde natuur- en cultuurbeleving vergaand te optimaliseren. Uitgast steekt daarnaast in op intensivering van het aangaan en uitbouwen van overige samenwerkingsovereenkomsten zoals met Organisatie Oude Muziek. Ook het vergroten van de naamsbekendheid van het festival in Flevoland is een specifiek aandachtspunt.

blank

Uitgast 2019 gaat uit van meerdere (semi-)overdekte podia en ad hoc locaties langs wandelroutes in het park. Uitgast wil een internationaal gericht programma verwezenlijken in 2019. Momenteel zijn de eerste gezelschappen al in beeld. Zodra meer bekend is over het inhoudelijke programma wordt dit op de website van Uitgast vermeld.

Uitgast is voor bezoekers gratis toegankelijk tijdens beide festivaldagen. In 2019 vindt Uitgast plaats op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019. Het thema is “Grootser en Groener”.

blank

Deel dit nieuws

Scroll naar top