podium music-and-more-uitgast2019

Helaas is de 2020 voorbereiding voor UITGAST dit jaar stopgezet vanwege de coronamaatregelen die tot 1 september 2020 gelden voor georganiseerde evenementen!

UITGAST 2020

Het muziekfestival op 29 en 30 augustus 2020 gaat door! Ook in 2020 vindt er weer een samenwerking plaats tussen Festival Oude Muziek en het Uitgast Festival.

Na Doulce Mémoire (2018) en La Cicala (2019) komt er dit jaar een ensemble naar Lelystad wat muziek uit de 16e en 17e eeuw ten gehore zal gaan brengen en waarbij niet alleen gespeeld, maar ook gezongen zal gaan worden!

Uiteraard mag de kindervoorstelling niet ontbreken; dit jaar rondom Peer Gynt van Edvard Grieg.

De line-up bestaat weer uit grote namen, aanstormende talenten en bijzondere gezelschappen, maar ze hebben dit jaar iets meer met elkaar gemeen: namelijk de connectie met het prachtige natuurpark.

Kinder programma

Uitgast heeft voor de allerkleinste een speciaal kinderprogramma met dans en muziek. De samenwerking met De Kubus zal verder voortgezet worden en dat belooft een leuke invulling voor jong én oud te gaan worden.

YOGA

Yoga op de zondagochtend bleek afgelopen editie een groot succes en ja, ook dit jaar mag iedereen op zondagochtend weer lekker in beweging gaan komen!

Twee dagen in de natuur

Dompel jezelf onder in 2 dagen natuur tijdens Uitgast 2020 met voorlichtingen over de Otter en alle inovatie, duurzaamheid en natuur die het Flevolandschap heeft te bieden.

Scroll naar boven