| |

Familie Milstein – ‘Gezamenlijke liefde voor muziek!’

Familie Milstein voert ‘omvat werken van Bach, Schumann, Prokofiev en Brahms.’ uit op Uitgast Festival

Uitgast Festival 2024 – Hun samenspel is doordrenkt van harmonie en een gezamenlijke liefde voor muziek.

‘Muzikaliteit een gemeenschappelijke factor!’ programma

Maria Milstein, winnares van de Nederlandse Muziekprijs, behoeft eigenlijk geen introductie. Ze maakt deel uit van het vermaarde ‘Van Baerle Trio’, maar laat tijdens dit festival van zich horen met een wel heel bijzonder drietal musici. Wat haar prestaties echt bijzonder maakt, is de band met haar zus Nathalia Milstein, een uitstekende pianiste, en hun jongere broer Sergei Milstein, een veelbelovende violist aan het Conservatorium van Amsterdam.

Tijdens het Grachtenfestival bewijzen Maria, Nathalia en Sergei dat muzikaliteit een gemeenschappelijke factor is binnen de hele familie. Het programma omvat werken van Bach (dubbelconcert), Schumann (duos voor 2 violen en piano), Prokofiev (sonate voor twee violen) en Brahms (sonate voor viool en piano). Hun samenspel is doordrenkt van harmonie en een gezamenlijke liefde voor muziek. Mis dit concert niet en laat je meevoeren door deze geweldig muzikale familie!

Meer Familie Milstein

Noteer 31 augustus en 1 september 2024 in je agenda!
Uitgast festival 2019 UITGAST FESTIVAL

Uitgast Nieuwbrief ontvangen? Schrijf je nu in!

Na je inschrijving houden we je met onze nieuwsbrieven op de hoogte van komende ontwikkelingen. Actueel en eerder nieuws staat op de NIEUWSPAGINA

Vergelijkbare berichten