|

Neo-fanfare 9×13

Neo-fanfare 9×13 voert ‘Nieuw Babylon’ uit op Uitgast Festival

Uitgast Festival 2024 – Ensemble Neo-fanfare 9×13 keert de traditionele fanfare binnenstebuiten met bruisend muziektheater. Hun debuutalbum is fris en afwisselend….De stukken zijn zonder uitzondering eigenzinnig en verrassend. Deze zomer staan ze met het programma ‘Nieuw Babylon’ op het Uitgast Festival 2024 in het Natuurpark in Lelystad.

Neo-fanfare 9x13 op Uitgast met Nieuw Babylon

‘Nieuw Babylon’ programma

Persoonlijke ontwikkeling, vijfjarenplannen, mindset, Pomodoro, WHY en purpose. Welkom in een tijd waar een bonte stoet van managementtermen ons dagelijks leven is binnengedrongen. Stilstand is achteruitgang en dus moeten we altijd door, in oneindige pogingen een beter versie van onszelf te worden.

Burn-outs zijn onder de dertigers en veertigers doodgewoon, twintigers verkeren in constante staat van paniek en kunnen de druk niet aan en Gen-Z probeert de verloren COVID-jaren goed te maken terwijl ze ondertussen in de Tiktok jungle op zoek naar hun authentieke zelf zichzelf juist steeds meer kwijtraken.

Tijd voor een tegengeluid!

In deze voorstelling laat 9×13 de teugels juist volledig vieren, op zoek naar de spelende mens. Op zoek naar het niets doen, lummelen, labbekakken en mijmeren. Dwalen, slenteren en dagdromen. Niet om er beter van te worden maar gewoon, omdat het leuk is.

En echt, dat is genoeg! Bouw je mee aan ons eigen Nieuw Babylon?

Meer Neo-fanfare 9×13

Noteer 31 augustus en 1 september 2024 in je agenda!
Uitgast festival 2019 UITGAST FESTIVAL

Nieuwsbrieven ontvangen? Schrijf In via de knop in de footer

Na je inschrijving houden we je met onze nieuwsbrieven op de hoogte van komende ontwikkelingen. Actueel en eerder nieuws staat op de NIEUWSPAGINA

Vergelijkbare berichten