UITGAST 2020 Klassieke muziekroute | 2021 jubileumeditie Jubileumeditie op 28 en 29 augustus 2021 - Nu nog muziekroute wandelen in het Natuurpark Lelystad

Jubileumeditie voor Uitgast 2021

De voorbereidingen voor de uitvoering van de jubileumeditie Uitgast 2021 zijn in volle gang. Het jubilerende Uitgast wil met de 20ste editie in het jaar 2021 aansluiten bij het landelijke initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) met het thema in 2021 “Ode aan het Nederlandse landschap”. Het zichtbaar maken van de schoonheid van het Nederlandse landschap, de verbinding tussen cultuur en natuur en tussen landschap en mens, staan daar centraal in het jaar 2021.

Thema Uitgast 2021 ‘ODE aan CULTUUR & NATUUR’

Het thema van Uitgast in 2021 is ‘Ode aan Cultuur & Natuur”. Inmiddels heeft het bestuur van Uitgast in overleg met Het Flevo-landschap het projectplan voor de jubileumeditie 2021 opgesteld op de zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021.

Jubileumeditie

UITGAST uitnodiging 2020 klassieke muziekroute

Muziekfestival Uitgast en Het Flevo-landschap nodigen u uit om deel te nemen aan de UITGAST klassieke muziekroute.

Bekijk de UITNODIGING

Speciaal voor u heeft Uitgast vier optredens uitgezocht die muziek en natuur verbinden. Op prachtige plekken in het park zijn opnamen gemaakt. U kunt deze optredens bekijken door de QR-code op het bord langs de UITGAST klassieke muziekroute te scannen. De wandelroute is verkrijgbaar in het Natuurpark of vanaf 29 augustus te downloaden.

   Klik op de afbeelding om de digitale uitnodiging te downloaden.

 

 
Powered by Khore by Showthemes