Sponsor, vriend of donateur

Uitgast is een gratis festival. Dat betekent dat Uitgast geheel gefinancierd wordt door de provincie Flevoland, de gemeente Lelystad, diverse culterele fondsen, sponsoren en donateurs.

Sinds 2013 heeft Stichting Uitgast de ANBI-status.

Sponsoring

Als organisatie kunt u Uitgast financieel sponsoren. Als tegenprestatie kunnen wij uw organisatie op verschillende manieren in onze communicatie in beeld brengen. Zowel voor als tijdens het festival. Ook is er voor de sponsoren op de vrijdagavond in de Waterlely in het Natuurpark een voorproefje op het festival weekend.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vriend of donateur

Als donateur helpt u Uitgast om dit unieke festival in het Natuurpark mede mogelijk te maken. Voor 35 euro per jaar, meer mag natuurlijk ook, wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in de aanloop naar het festival.

U kunt ook vriend worden van Uitgast. Voor 95 euro per jaar ondersteunt u ons en maakt u kans om deel te nemen aan de zeer exclusieve sponsoravond voorafgaand op het festival.

 

Als u zich nu aanmeldt krijgt u de CD Princepiration (2013) van Uitgast programmeur Ties Mellema gratis toegestuurd.

 

 

 

Aanmelden kan door een e-mail met uw gegevens te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Natuurlijk kunt u ook doneren zonder donateur of vriend te worden. U kunt het bedrag overmaken op ING 682254908 tnv Stichting Uitgast Lelystad.